Aanrijding mountainbiker

Hoe krijg je je letselschade vergoed?

Met dit mooie weer is het heerlijk een fietstocht te maken op de e-bike, racefiets of mountainbike. Het is daarbij erg belangrijk niet alleen te letten op het mooie landschap, maar zeker ook op het overige verkeer. Een ongeluk is immers snel gebeurd. Zo werd afgelopen zondag een Amersfoortse mountainbiker aangereden door een onoplettende automobilist, waarbij de mountainbiker letselschade opliep. Hoe krijg je deze schade vergoed? Natuurlijk is het allerbelangrijkste dat de juiste medische zorg wordt verleend. Die kan bestaan uit een ziekenhuisopname, een bezoek aan de spoedeisende hulp of huisarts, etc. Zodra de ergste schrik voorbij is, rijst al snel de vraag: Wie gaat dit allemaal betalen en hoe krijg ik dat voor elkaar?

Letselschadeadvocaat of –jurist

De eerste stap is contact te zoeken met een advocaat, jurist of andere expert die gespecialiseerd is in letselschade. Op internet zijn een heleboel letselschadespecialisten te vinden. Het is aan te raden te kiezen voor een dienstverlener die in het bezit is van het keurmerk van het Register Letselschade. Daarmee wordt betrouwbare dienstverlening gegarandeerd. Laat u verder niets wijsmaken. Vergelijk goed en kies een dienstverlener waarbij u zich prettig voelt. De letselschadeadvocaat of letselschadejurist van uw keus helpt u vervolgens bij het gehele aansprakelijkheidstraject.

Aangereden als fietser en letselschade opgelopen? Wij vertellen u graag wat wij voor u kunnen betekenen. Neem vrijblijvend contact met ons op.

http://www.dichtbij.nl//eemland/112/artikel/3625399/mountainbiker-gewond-na-aanrijding-op-laakboulevard.aspx

Gepost op

Stel Arjan een vraag