Gratis rechtsbijstand

Bent u slachtoffer van een ongeval, staat uw leven op zijn kop maar bent u bangvoor hoge kosten wanneer u gebruik maakt van onze hulp? Dat is niet nodig.

Slachtoffer worden van een ongeval maakt dat uw leven, even of langere tijd, behoorlijk van de rails is. Het is fijn om dan deskundige hulp te krijgen bij het verhalen van uw letselschade. U hoeft hierbij niet bang te zijn voor hoge kosten.

In de Nederlandse wet staat dat de aansprakelijke partij verplicht is om uw letselschade te vergoeden. Kosten voor onze rechtsbijstand vallen hier ook onder, hierdoor kunnen wij u gratis bijstaan. Onze nota zal verstuurd worden naar de aansprakelijke partij; in de meeste gevallen is dit een verzekeraar.

Wanneer de nota echter niet, of slechts gedeeltelijk wordt voldaan, garanderen wij dat u ook dan niet voor kosten komt te staan. Dit is ons risico.

Zelf letselschade opgelopen?

Heeft u te maken met letselschade en bent u benieuwd of wij u gratis kunnen bijstaan? Bel dan naar ons kantoor via 085-8771774 of vul het contactformulier in. Wij voorzien u graag van de informatie die u nodig heeft.