Ons team

Wanneer u kiest voor hulp van B&O Letselschade, kiest u voor professionaliteit, betrokkenheid en persoonlijke aandacht.

Wanneer een ander aansprakelijk is voor uw letsel, kunt u gratis gebruik maken van de hulp van een letselschadejurist. Niet iedereen is hier echter van op de hoogte. Wat van belang is, is dat u kiest voor een kundig juristenkantoor. B&O Letselschade mag zich met recht een expert noemen op letselschadegebied. Wij zijn volledig gespecialiseerd in het behandelen van letselschadezaken. Waarden die bij ons kantoor hoog in het vaandel staan zijn professionaliteit, betrokkenheid en persoonlijke aandacht. B&O Letselschade is er voor u.

Bij ons gaan professionals die letselschadejurist en/of experts zijn, met uw letselschade aan de slag. Aangetoonde vakkennis en de vereiste diploma’s hebben wij in huis. Daarnaast is ons kantoor aangesloten bij alle relevante brancheorganisaties als het Nederlands Instituut Voor Register Experts (NIVRE) en het Nederland Instituut Schaderegelaars (NIS) en in het bezit van het keurmerk van het Register Letselschade.

Wanneer u met letselschade te maken heeft, is u iets overkomen waar u niet om heeft gevraagd en wat uw leven opeens ingrijpend veranderd. Het behandelen van een letselschadezaak, waarbij het menselijk aspect een grote rol speelt, is dan ook niet weggelegd voor elke jurist of advocaat. Emoties kunnen hoog oplopen en de onzekerheid waar u mee te maken krijgt is moeilijk om mee om te gaan. Onze letselschade-experts zijn persoonlijk betrokken bij uw zaak en zorgen er voor dat u zich te allen tijde betrokken voelt bij het verloop van uw zaak.

Persoonlijke aandacht is iets wat wij erg belangrijk vinden bij het behandelen van uw letselschadezaak. Wij houden u als vanzelfsprekend op de hoogte van de vorderingen en maken kennis met u tijdens een thuisbezoek, waarbij we alles goed met u doorspreken. Gedurende de behandeling is het gebruikelijk dat ook de letselschade-expert van de tegenpartij bij u langs wilt komen. Wij zijn hier uiteraard bij aanwezig om u bij te staan. Het is ook mogelijk om deze afspraken in onze overlegruimte in Amersfoort te laten plaatsvinden.

Ontmoet ons

Arjan van Ooijen

Letselschadejurist

Joke van Beelen

Letselschadejurist

Bert Koelen

Letselschade expert

Esther Verbeek

Letselschadejurist

Ingrid Lindeman

Secretaresse

Erika Tamerius

Secretaresse